Donatii Radio Manele & Radio Petrecere

doneaza
Salutare prieten drag si iti multumim ca asculti acest post de radio !
La cererea multor persoane si dupa lungi dezbateri in echipa, am decis ,cu greu, sa punem aceasta pagina de donatii pe website.
Daca va intrebati de ce a durat atat pana am pus aceasta pagina de donatii pe website, chiar daca multi dintre voi ati cerut in mod expres si v-ati exprimat dorinta de a ne ajuta in acest proiect de suflet, va putem spune doar ca noi am facut si facem tot ce putem pentru acest radio din pasiune si nu pentru vreun profit anume.Am vrut cumva sa nu se inteleaga gresit anumite aspecte si venim cu precizari.
Din acest post de radio nu ne reiese nici un venit material ,ba dimpotriva, se platesc sume de bani lunar (nu mici) pentru gazduire + protectie website si servere radio. De echipamente nu mai spunem pentru ca alea intra in costul personal al fiecaruia.
In acest radio s-au investit foarte multi bani ,timp si de aceea suntem pe primul loc, dar acest prim loc vine la pachet cu atacuri (de la invidiosi si frustrati probabil) si ne obliga sa luam servere si gazduire cu protectie antiddos si acestea costa destul de mult.
Daca insa doriti sa ne ajutati in acest proiect si vreti sa fiti alaturi de noi,pe aceasta pagina, va punem la dispozitie cateva metode sigure si usoare de a putea efectua o donatie catre noi.
Donatiile vor fi folosite DOAR in scopul platii serverelor,gazduirii web si a celor necesare pentru a functiona in parametrii normali radioul.

Daca nu poti sa donezi macar viziteaza-ne pe website zilnic pentru a ne ajuta in pozitionarea in google si fii alaturi de noi. Am aprecia foarte mult sa ne ascultati direct de la sectiunea Asculta Live

Nu exista o suma minima sau maxima pentru fiecare donatie iar numele si suma donata va fi afisata pe aceasta pagina (daca ni se permite de catre donator acest lucru).

P.S – Nu exista nicio obligatie de a dona , dar orice contributie din partea voastra ne va ajuta foarte mult.

Cei care doresc sa sprijine FmRadioManele o pot face prin urmatoarele metode:

 1. PayPal (cea mai usoara si sigura metoda):

doneaza

Donatia prin aceasta metoda se face pe site-ul PayPal iar datele cardului tau sunt in siguranta !

Daca nu functioneaza butonul de mai sus poti accesa direct pagina: https://www.paypal.me/fmradiomanele .

2. Transfer Bancar:

Cont IBAN (RON): RO80BTRLRONCRT0204338902

Cont IBAN (EURO): RO30BTRLEURCRT0204338902

Nume: Grigore Alexandru

Echipa FmRadioManele <3 !