Aplicatie Android / iOS /Huawei AppGallery

Aplicatiile Android , iOS si Huawei AppGallery Radio Manele Romania 

Pentru a ne putea asculta online serverele de manele si petrecere mai usor si fara bataie de cap am dezvoltat aplicatiile android ,iOS si Huawei AppGallery pentru smartphone si tableta care face ca totul sa fie simplu si facil.

Nu trebuie decat sa accesati butonul (Android , iOS sau Huawei AppGallery) in functie de tipul telefonului dvs si sa instalati aplicatia din radio manele google play(Magazin Play) pentru Android, radio manele playstore (AppStore) pentru iOS si radio manele huawei appgallery(AppGallery Huawei)pentru a putea asculta cele mai noi manele si cele mai alese melodii de petrecere si voie buna.

Aceaste aplicatii sunt oferite GRATIS si functioneaza pe orice tip de smartphone sau tableta cu sistemele de operare Android (inclusiv Huawei) sau iOS ,utilizeaza datele mobile oferite de furnizorul dvs de telefonie mobila sau conexiune WiFi.

Radio Manele Romania poate fi ascultat de oriunde si oricand ,singura cerinta este ca telefonul sau tableta dvs sa aiba o conexiune cat de cat stabila si un minim de 128kbps ,banda si viteza care se regaseste la majoritatea furnizorilor de telefonie mobila sau internet din intreaga lume in acest moment.

Atentie ! Daca folositi datele mobile si nu aveti GB inclusi in abonament sau cartela prepay  puteti fi taxati de catre furnizorul dvs de telefonie mobila sau internet conform planului tarifar sau ofertei acestuia , acest lucru nu depinde de noi si tine doar de oferta de internet a furnizorului dvs de servicii.

Totul este Gratuit si Simplu . Deci ce mai astepti ?  Incearca si daca iti place voteaza-ne in Google Play ,AppStore sau AppGallery cu stelutele meritate !

Va dorim auditie placuta si ramaneti aproape de muzica buna !

Aplicatie Android Google Play Radio ManeleAplicatie Apple Ios Radio Manele

Aplicatie Huawei Radio Manele