Dedicatii Live pe Radio Manele & Radio Petrecere

Bine ați venit în centrul interacțiunii noastre live! Prin intermediul acestei pagini, vă oferim oportunitatea unică de a face parte din emisiunea noastră și de a împărtăși cu noi preferințele voastre muzicale. Suntem aici pentru a transforma audiența noastră într-o comunitate activă și implicată!

Trimiteți Dedicatii și Preferințe Muzicale Gratuit!

Prin intermediul formularelor noastre simple și rapide, puteți trimite GRATUIT moderatorului din emisie dedicatii și preferințe muzicale, iar acestea vor fi citite sau difuzate pe post. Este o modalitate ușoară de a vă aduce contribuția la atmosfera noastră vibrantă.

Cum Funcționează?

Când un DJ sau moderator este în emisie, formularul dedicatiilor devine activ și vă așteaptă să completați cu poveștile voastre muzicale. Completați informațiile necesare, iar noi ne vom asigura că mesajele voastre ajung în direct, pentru a fi parte din show-ul nostru.

Dedicatii și Preferințe Muzicale prin Telefon

Dacă preferați să vă exprimați dedicatiile și preferințele muzicale prin telefon, aflați numărul în player-ul în care ne ascultați sau ascultați anunțul moderatorului în timpul emisiunii.

Sfaturi Pentru Dedicatii Reușite

Pentru a asigura o experiență fluidă și plăcută, vă rugăm să vă exprimați dedicatiile cât mai clar posibil, fără prescurtări, greseli gramaticale sau conținut ofensator. Astfel, moderarea devine mai ușoară, iar mesajele voastre pot fi citite corect și complet.

Respectați Regulile Comunității

Vă încurajăm să solicitați o singură preferință muzicală pe emisie. Pentru a menține un mediu prietenos, evitați abuzul acestei secțiuni, deoarece putem aplica restricții temporare sau banare în caz de abuz.

Participați la experiența noastră live și faceți parte din magia muzicii împreună cu noi! Trimiteți acum dedicatiile voastre și bucurați-vă de momentele unice oferite de Fm Radio Manele Romania!”